Hae
Hiljaila
Kaupallinen yhteistyö

Talviaktiviteetit Himoksella hintoineen

Kaupallinen yhteistyö: Himoslomat

Talviaktiviteetit Himoksella – postaus on kaupallinen yhteistyö Himoslomien kanssa. Saimme kunnian vierailla Himoksella viime viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin. Lunta oli saapunut viikkoa ennen ja saimme tutaa ihka oikean talven; täällä Helsingissä kun ainoa valkoinen asia on suojatie. Mukaan reissuun lähti tietenkin mies ja lapsi sekä naapurista Siljan perhe. Helsingin keskustasta kesti körötellä Himokselle omalla autolla kaksi tuntia ja neljäkymmentä minuuttia. Olin kyllä siinä käsityksessä, että kunnon laskettelumäkiä saa etsiä kauempaa, mutta ehei tuossa lähellä ne möllötti!

 

Alle olen koonnut meidän mielestä mieleiset talviaktiviteetit Himoksella, etenkin perheellisille.

 

Peikkometsän talviseikkailut, hinta alkaen 10e / aikuinen

Lähtö Himos Centeriltä, viiden minuutin kävely viereiseen metsään, alle tunnin temppurata, aitoon Himmi-peikkoon tutustuminen ja lopuksi makkarat ja kuuma mehu laavulla.

Jengimme valmiina peikkoilemaan!

Innokas makkaranpaistaja Silja

Hilja ensimmäistä kertaa pulkassa, ilmeestä huolimatta mielipide hänen mielestä vaikutti olevan ihan ok.

 

Metsässä samoilu – 0e

Mun mielestä tän voi laskea aktiviteetiksi, eikö vain? Ilmaista päätöntä kävelyä, juoksua tai vaikka möyrimistä lumen keskellä. Ilmaista ja piristävää. Toki mukaan voi lainata Himos Centeristä vaikka puisen reen tai kelkan.

Himoslomat

Himoslomat

Lumikelkkasafari – lapsille oma lumikelkkakokeilu – lapset 4-12v 15e, aikuiset alkaen 69e

Meidän lapset eivät olleet täysin valmiita vielä itsenäisiksi kuskeiksi, joten meidän miehet päätti lähteä 1,5 tunnin safaroinnille. Lunta ei ollut tullut täysin tarpeeksi kelkoille, joten menopeleiksi valikoitui mönkijät. Kuulemma kivaa oli, vaikka olihan meidän Tumppi vähän ojaakin kuulemma haistellut.

Meidän ojanhaistelija Tuomas

Ruokailu – todella sopusuhtaisen hintaista!

Syötiin saapuessamme perjantaina Tupa Kitchen & Barissa ja lauantaina kokattiin itse päivällä pastaa ja illalla Tacoja. Vierestä löytyy myös mm. kehuttu Pizzeria, pieniin tarpeisiin Teboil sekä alle 10 kilometrin päästä suurempi marketti.

Tupa Kitchen & Bar

Ankkaa ja risottoa, pippuripiffit sekä antipastolautanen neljälle.

 

Lumila – pulkkailua, rengasliukua, laskettelua, lautailua – hinta 12e / päivä

Himoksen uudessa, parin hehtaarin kokoisessa, Lumilassa, riittää puuhaa! Alueella on neljä hissiä joista yksi aivan mieletön liukumatto, joka vie pulkkailijat ja rengasliukujat tuubin sisällä mäen päälle; vanhanaikaista hikitarpomista ei siis tarvitse harrastaa. Alueelta löytyy myös leikkipaikka keinuineen ja liukumäkineen. Eväitä voi ahmia kolmella laavulla. Alueelta löytyy myös WC-tilat vaipanvaihtotasoineen.

Lumilaan pääsee voimassaolevalla hissilipulla tai  yhden päivän aluelipulla hintaan 12 €. lue lisää Lumilasta TÄSTÄ.Kiitos lipuista Himos SkiResort!

Mulle oli hieman epäselvää mitä eroa on laskettelurinteillä ja Lumilalla. Noh, sanoisin, että aloittelijoiden ja pienten lasten on todella hyvä aloittaa Lumilasta hieman lyhyempien mäkien ja mm. helpon tuttihissin vuoksi. Tää on munmielestä ehdottoman hyvä idea laskettelu- tai lumilautailuharrastuksen aloittamiseen, jolloin hieman arvokkaammasta hissilipusta ei tarvitse aloittaa.

Lumila Himos

Himos Centeriltä lainattiin viikonlopuksi puinen reki lapsille.

 

Kotieläintila Nurmolandia – alk.4e

Tää vierailu oli niin upea ja naurujen ja ilon määrän puolesta lastenkin ultimaattinen lemppari! Nurmolandia sijaitsi noin 10 minuutin matkan päässtä Himos Centeristä ja kävimmekin vierailulla kätevästi lähtiessämme. Vastaan hiekkatiellä tuli kolme vuohen nulikkaa ja neljä uteliasta lammasta. Nää kaverit oli siis aivan kuin koiria, vailla huomiota ja rapsutusta. PIhalla odotti lisäksi ainakin neljä hevosta ja lehmä; kaikki sulassa sovussa. Omassa aitauksessa namupaloja odotti kaksi aasia ja viereisessä ulkopesässä neljä kania. EIkö tässä vielä koko repertuaari; karsinasta löytyi kasapäin munivia kanoja ja viiriäisiä. Lähietäisyydeltä pääsimme rapsuttelemaan jokaista yksilöä ja tarjoamaan upean eläinelämyksen pikkuisillemme.

Voin lämpimästi suositella käyntiä; hinta 4€/asiakas (alle 1vuotiaat ilmaiseksi) tai eläintenhoito-hetki 25€/2h/henk (ei ikärajaa). Lue lisää Nurmolandiasta TÄSTÄ.

Nurmolandia

 

Raapaisimme vain pintaa, mitä Himoksella on mahdollista tarjota, TÄSTÄ linkistä pääset kurkkaamaan muita Himoksen talviaktiviteetteja mm.

  • PIlkkiretki 25e
  • Pakopeli 25e
  • Alppicurling 10e
  • Retkiluistelu 18e
  • Lumikenkäretki 15e
  • Avantoseikkailu 25e
  • Laskettelu / lautailu (Himoksella on 21 rinnettä ja 15 hissiä, hissilipun hinta alkaen 28,5e netistä ostettuna)

 

Mökkimme sijaitsi kävelymatkan päässä rinteistä ja parin minuutin ajomatkan päässä Himos Centeristä, mistä saimme avaimet mökkiimme sekä ulkoporealtaaseen (kyllä, luit oikein myös kupliva spa-hetki oli taattu koko perheelle).

Himosmökki Taika 2

talviaktiviteetit Himoksella onnistuu vaivattomasti, kun mökki on hyvin varusteltu. Meidän mökistä löytyi mm. sauna, pesukone ja aivan mahtava kuivauskaappi.

Taika 2 – mökkimme

______________________________

Kiitos Himoslomat ihan huikeasta viikonlopusta, me tullaan kohta uudestaan!

PS. Huomasitteko, että arvon instagram tililläni kuudelle hengelle kolmeksi yöksi Himokselle mökkiloman pääsiäiseksi.

TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET ARVONTAAN.

TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET PÄÄSISÄISEN OHJELMAAN.

Raakel

LUE MYÖS VIIMEISIN ARTIKKELINI MITÄ VAIKUTTAJA VELOITTAA

Kaupallinen yhteistyö: Himoslomat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *