Hae
Hiljaila

Lastenhuone inspiraatio ja suunnitelma

Lastenhuone inspiraatio ja Hiljan oman huoneen suunnitelma. Muutetaan parin viikon päästä 50:n neliön kaksiosta 70:n neliön kolmioon ja Hilja saa viimein oman huoneen.  Mukaan vanhasta kämpästä lähtee Ikean pinnis, harmaa vuodekatos, Keinuhevonen, b0bles (saatu Raskauskeiju), puinen puputuoli (saatu Jollyroom) ja minispeeders potkuauto (saatu Jollyroom).

 

 

Okei nää Pinterestin inspiskuvat on niiiin goals. Mä en oo vielä aivan varma uuden huoneen mitoista, joten paha sanoa vielä mitä sinne oikesti mahtuu. Haasteita tuottaa kalteva katto; tai no haasteita ja haasteita, mutta toiveissa olisi myöhemmin tuo talosänky joka korkeuden puolesta voi olla mahottomuuksien mahottomuus jos ei sitten itse lähde nikkaroimaan (uu uhka vai mahis?)

Nuo ylemmät meiltä tulee mukaan uuteen kämppään. Mietin vielä tuon pinniksen reunan poisottamista. Instan tarinoista oon kurkkaillut muiden siirtymistä reunattomaan sänkyyn ja itseasiassa taas takaisin reunalliseen liian aikaisen muutoksen takia, joten saapi nähä koska olis sopiva aika. Tää ihmislapsi pystyy apinoimaan pinniksestä pois, jos on joku tuki mihin saa jalkansa (meidän sänky esim).

No mitä sitten olis toiveissa:

 

Noiden Pinterestin lastenhuone inspiraatio -kuvien myötä mä haluisin kyllä päästä maalaushommiinkin. Seinä ja IVAR lipasto vaikka samalla värillä tai vaikka seinään itsemaalattuja sateenkaaria? Näytän sitten millaiseen kokoelmaan päädyttiin!

 

 

Raakel

 

Lue myös POSTAUS ENSIMMÄISEN VAUVAVUODEN TARVIKKEET – Pihistä, panosta & törsää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *