Hae
Hiljaila

Juhlatarvikkeet ja juhlakoristeet yksisarvisjuhliin

Follow my blog with Bloglovin

*osa tuotteista saatu INSPIRAATIOKAUPPA

Mun rakas siskon tyttö täytti kuusi vuotta, joten lupasin tätinä tarjota hänelle juhlakoristeet ja juhlatarvikkeet kaverisynttäreille. Tykkään niin shoppailla mun tutuissa kauppakeskuksissa täällä kotokulmilla; täällä mä tiedän millä hissillä pääsen mihinkin ja missä on ne omat lempparikahvilat ja muistan oikeasti mihin sen auton ehkä parkkeerasin. Ja jos en muista, niin mun ei tarvitse kävellä kolmea extra mailia ja sarjatykittää autonavaimen kaukosäätimen painiketta, että löydän teräskotteroni. Edellisen virkkeen oli hieman tarkoitus soimata pääkaupunkiseudun uusia kauppakeskuksia. Ei hyvää päivää miten ihminen voikin eksyä Redissä ja Triplassa. Jos muuten haluatte mennä vaikka Triplan HopLoppiin niin tässä ohje:

-Löydä jotenkin ihmeen kummallisesti ensinäkin Pasilaan

-Yritä löytää paikka joko p1, p2, p3, p4 tai p5 kerroksesta

-Etsi joku kuudesta mahdollisesta hissistä kauppakeskukseen (joissain lukee – ei toiminnassa)

-Löydä oikea hissi joka kulkee p5 ja 2-kerroksien välillä (jotkin kulkee vain 1- ja 4- kerroksien välissä)

-Mene hissillä p4 kerrokseen (samaisessa mm. sisäsurffipaikka Down Under)

-Kävele p4-kerroksessa kohti Down Under-opasteita

-Ota uusi hissi alas HopLoppiin

-Leiki 17 minuuttia taaperosi kanssa, vaihda vaippa ja yritä löytää tiesi takaisin kotiin

(Okei, pakko sen verran hehkuttaa, että Triplan HopLop oikeasti oli kiva ja aivan jäätävän kokoinen! Ens kerralla meinaan laittaa urkkavaatteet päälle ja seikkailla itse mm. köysi- ja rengasradoilla.)

Noniin takaisin aiheeseen tai takaisin juhlaan! Hankittiin kauppakeskus Myllyn Inspiraatiokaupasta kaikki juhlakoristeet ja juhlatarvikkeet pari kuukautta sitten Hiljan yksivuotisjuhliin, joten suunnattiin samaan liikkeeseen jälleen. Valikoima on ihan mieletön siis oikeesti ihan protasoa tai jopa jenkkitasoa niin kuin Instagramin tarinoissa huutelin. Ade valitsi teemakseen yksisarviset as you may notice kuvista. Yritin kysellä Adelta kuinka monta vierasta juhliin olisi tulossa; kuulemma serkut ja pari poikaa. Varmistin asian mun siskolta ja jengiä odotettiin saapuvaksi parikymmentä.

 

Oltais voitu vetää sieltä, missä aita oli matalin ja valita tälläiset valmiit koristelusetit, mutta päätettiin kerätä ostoskoriin spesifit Unicorn-teemaiset kamat. Ade valitsi suurimman osan juhlakoristeista ja juhlatarvikkeista itse; hieman osoittelin teemalle aina jatkoa.

Meidän juhlakoriste ja juhlatarvike -valinnat:

-Happy Birthday-viiri n.4,5e

-Yksisarvis-servetit n.4,5e

-Yksisarvis-lautaset 12kpl n. 5e

-Yksisarvis-mukit 12kpl n.4e

-Ruusukulta serpentiinit n.2e

-Ruusukulta-viiri n.3e

-Ruusukulta-tasselit n.3e

-Ruusukultaverho n.6e

-Kultaverho n.4e

-Glittermukit n.2,5e

-Paperiset kultapillit 10kpl n.1,7e

-Cake Topper- kakkukoriste n.4,5e

-Yksisarvis-muffinivuuat 50kpl n. 3e

Ikän en ole näin runsasta foliopallo-valikoimaa nähnyt. Nyt on sekin sitten koettu. Kuinka kivoja tekstejä näistä voikaan hei muodostaa! Muu ilmapallo-valikoima

Tyytyväinen asiakas korissaan juhlatarvikkeita ja juhlakoristeita

Teema vaikuttaa olevan selkeä.

Valittiin vielä erilaisia ilmapalloja juhliin, mutta sovittiin haku vasta juhla-aamuksi. Itse sai päättää ajan koska pallot hakee, minkävärisen nauhan valitsee ja kuinka monta kimppua palloista tehdään. Kaiken kaikkiaan palvelu oli ensiluokkaista!

Yksiväriset pallot 0,5e / kpl

Löytyi muuten todella hyvä valikoima makramelankojakin! Mm. Minimoppia ja Pauliina. Tuo Minimoppi on hieman kapeampaa ja rispaantuu hyvin (esim. makramesulat ja -sateenkari) ja Pauline tukevaa, hieman paksumpaa makramelankaa. Hinnat vaikutti mun silmään tosi kilpailukykyisiltä. Sinänsä kuva poikkeaa meidän yksisarvisteemasta, mutta tiedän, että te ootte näitä ettineet.  Inspiraatiokauppa kulkee nimellä askartelu- ja leivontatarvikekauppa, mutta edelleen korostan, että juhlatarvikkeet ja koristelutarvikkeet ovat löytäneet tiensä monelle neliömetrille Inspiraatiokauppan sisälle.

Jos joskus pääsis naimisiin, niin tää osasto tyhjenis yhtä nopsaa ku Hilja räjäyttää legot pois lelulaatikosta. 

Pienen pieni kynttilävalikoima

Paperipillivalikoima

Kiitos kiitos Inspiraatiokauppa, Mylly

Kauppa löytyy muuten myös Tampereelta ja verkosta:

http://www.inspiraatioverkkokauppa.fi

*osa tuotteista saatu INSPIRAATIOKAUPPA

 

Laitan instagramiimme lisää kuvia juhlista! Stay tuned!

 

terkuin: Raakel ja mun 6-vee bileprinsessa Ade

 

Kurkkaa myös postaukseni mun uudesta älyperheestä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *