Hae
Hiljaila
Kaupallinen yhteistyö

Uusi älykäs perheeni

Kaupallinen yhteistyö: Samsung

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Samsungin ja Indieplacen kanssa.

Samsung Galaxy Note10+ puhelin & Samsung Galaxy Active Watch 2 –
aktiivisuuskello

Voinen kertoa, että tunsin itseni astetta eläkeläisemmäksi, kun kuuntelin korva herkkänä oppituntia Samsungin uusista puhelimista yli viikko sitten. ”Pyörittelette sitä kynää ilmassa ja pystytte zoomaamaan tai loitontamaan kameraa” – Whaat, mä mietin. Enkö mä ollut se tekniikka-Tarja, joka oli perillä kaikista hightech tuotteista, mietin. No en ollut, mutta nyt olen tai ainakin koen, että meillä synkkaa erinomaisesti!

Siirto mun vanhasta puhelimesta valitsemaani Samsun Galaxy Note10+ puhelimeen sujui tosi mutkattomasti Smart Switch – applikaatiolla! Muistakaa tää, nimittäin pystytte langattomasti siirtämään tiedot uuteen puhelimeen oli teillä mikä vaan puhelin ennestään!

Samsung Galaxy Note10+ kännykkää saa ihan älyttömillä muisteilla nimittäin 256 GB tai jopa 512 GB. Siihen voi tän lisäks vielä tunkea SD-muistikortin. Ei tartte lähteä niitä videoita ja sovelluksia poistamaan heti kättelyssä; tähän meinaa mahtuu kamaa jos jonkinmoista! Akun lataus on ihan älynopee ja se kestää ja kestää. Oikeesti. Se kestää. Sitä on jotenkin tottunutkin siihen, että illalla kännykkä omaan lepopaikkaan ja piuha kiinni. Tää kaveri kestää viel parit duunit ennen kun on aika haukata virtaa. Seuraavaa ominaisuutta en oo uskaltanut kokeilla, mutta hypetyksen arvoista on silti se, että tää kestäis vettä! Jep; samaa mäki ajattelin, mut kyllä me toisaalta kohta ollaankin 2020 -luvulla ja ällistysten määrä taitaa olla vakio.

Lue lisää Samsung Galaxy Note10+ puhelimesta

Samsung Galaxy Buds -in-ear-kuulokkeet, Samsung Galaxy Note10+ puhelin & Samsung Galaxy Active Watch 2 –
aktiivisuuskello

S Pen

Suurinpiirtein kolmegrammanen S Pen -kynä on ihan superkätsy! Sen lisäks, että se on vaan niin pirun hauskaa piirrellä kännykän ruutuun kynällä, niin se on oikeesti kätevä esimerkiksi pikaisten kauppalistojen tekemiseen tai kun tulee tarve nopeasti kirjoittaa jotain muistiinpanoiksi. Näillä aikaisemmin puhutuilla kynän ilmaveiveillä eli eleillä pystyt tosiaan mm. itselaukaisemaan kuvan tai videon; tämän lisäksi pystyt vielä etäältä muuttamaan esimerkiksi kuvaustilaa (vaikka pikavideosta hidastettuun videoon – tää tulee meillä kovaan käyttöön).

Nyt tulee taas hightech settiä, nimittäin sun käsinkirjoituksen pystyy muuttamaan tekstiksi believe it or not. Se mikä mm. erottaa Noten peruskapulasta, niin näitä muistiinpanoja voi sitten viedä esim. PDF- tai Word-tiedostoihin tai jopa kuviin. Kynä kuuluu kaikkiin Note puhelimiin ja on koko ajan mukana piilotettuna kännykän runkoon. Mainitsen tästä siksi, että itsehän luulin, että joudun hankkimaan sille jonkun panssaripenaalin rautakettingillä, että se pysyisi ehjänä eikä eksyisi emännästään.

Samsung Galaxy Buds -in-ear-kuulokkeet

Budsit

Meinas ihokarvat irrota tän tädin ruumiista, kun kokeilin ensimmäistä kertaa näitä täysin langattomia Samsung Galaxy Buds -in-ear-kuulokkeita. Jopa mun kieroihin korvakäytäviin tää muotoilu istui kuin luumuhillo torttuun! Mieletöntä, puhdasta soundia voit kuunnella jopa kuusi tuntia putkeen. Käytin kuulokkeita meluisassa kauppakeskuksessa ja taustamelua suodattava kaksoismikrofoniteknologia jätti häiritsevät äänet täysin ulkopuolelle ja se oikeesti toimi. Toki jos ehdottomasti haluat esimerkiksi kuulla kun lapsesi herää päiväunilta, voit kytkeä päälle tilan joka päästää ympäristön äänet läpi.

Lue lisää Samsung Galaxy Buds -in-ear-kuulokkeista

Samsung Galaxy Watch Active 2 -älykello ja Samsung Galaxy Note10+ puhelin

Samsung Galaxy Watch Active 2 -älykello

Nyt on huipputeknologiaa kerrankin kauniissa paketissa. Samsung Galaxy Watch Active 2 -älykellolla voi seurata esimerkiksi unta, sykettä, stressitasoa sekä erilaisia urheilusuorituksia (39 eri lajia). Okei, sit tässä on elämäntapa-avustaja, kenen kanssa meillä on pieni viha-rakkaussuhde, nimittäin se auttaa pitämään huolta kunnosta ja terveydestä ja tänäänkin se vaa jankutti, että nouse nyt hyvä nainen ylös ja liiku tai edes venyttele. Kiukuttelin sille ensin, mutta lopulta kiitin, kun sai mun ahterin ylös sohvalta. Mä oon laittanut siihen parit tavoitteet ja odottelen mitä käskyjä seuraavaksi mulle antaa. Jos haluut muuten uida kello kädessä ni tällä se onnistuu 50 metriin asti.

Lue lisää Samsung Galaxy Watch Active 2 -älykellosta

Samsung Galaxy Buds -in-ear-kuulokkeet & Samsung Galaxy Active Watch 2 – aktiivisuuskello

Langaton virranjako
Galaxy Buds -kuulokkeet sekä Samsung Galaxy Watch Active 2 -älykello tukee laitteelta laitteelle toimivaa langatonta latausta, joka toimii yhteensopivien Samsung-älypuhelinten kanssa. Eli sit KUN sun akku loppuu ni sulla on vielä mahis varastaa virtaa vaikka sun kännykästä tai kaverin kännykästä.

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Samsungin ja Indieplacen kanssa.

Kaupallinen yhteistyö: Samsung